Okulumuz 10.sınıf öğrencilerinden Enes Sayar 'Korkma! Ebediyen dalgalanmak senin hakkındır, al bayrağım.' slagonu ile ilçe ikincisi olmuştur. Ödülünü Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar dan aldı.

Okulumuz 10.sınıf öğrencisi Enes Sayar 'Korkma! Ebediyen dalgalanma senin hakkındır, al bayrağım.' slagonu ile ilçe ikincisi olmuştur. Ödülünü Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar dan aldı.

12.03.2021 225

Adres:
GÜNDOĞAN MAH. İBNİ SİNA CAD. Y. ŞİŞECAM MES. VE TEK. AND. L SİTESİ A BLOK NO 1A YENİŞEHİR / BURSA